Alles op een rijtje

Onderstaand een transparant overzicht van alle zaken die voor u van belang kunnen zijn.

Bedrijfsgegevens;

DOGgear Nederland 
Korte Molenstraat 14
NL-6665 BE DRIEL
085-301 30 87
info[@]lankester-petfood[.]nl

Lankester-Petfood.nl is een merkenshop van DOGgear Nederland

Lankester Petfood is een merknaam van Petfood Nederweert BV

K.v.K. Centraal Arnhem: 09148392

IBAN: NL98 KNAB 0256 4298 63

BIC: KNABNL2H

BTW ID Nr. NL001867591B11

Algemene voorwaarden en privacy

Voordat u overgaat tot aankoop is het belangrijk inhoudelijke kennis te hebben van onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid. Bij het plaatsen van een bestelling geeft u middels een vinkje aan hiervan op de hoogte te zijn.

Hier vind u onze Algemene voorwaarden.

Hier leest u meer over ons Policybeleid.

Retourbeleid en herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige factuurbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Uitzondering hierop is een deel herroeping. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 12,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info[@]lankester-petfood[.]nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” 

Kijk ook op: Herroepingsformulier downloadenHerroepingsrecht Retourneren

Informatie

Op elke willekeurige pagina vindt u een footer. Dit is het onderste deel van de pagina waarin u links vind naar allerlei vraagstukken. De footer is op elke pagina hetzelfde.

Zo is een pagina met contact informatie, bedrijfsgegevens, hoe om te gaan met retouren, hoe een klacht in te dienen, wat de levertijden zijn en welke betaalmethodes er mogelijk zijn.

Klachten regeling

Het indienen van een klacht kan op vele manieren. De eerste stap die u onderneemt is om de klacht schriftelijk neer te leggen bij onze webshop. Dit kan eenvoudig via het contact formulier.

Mocht u binnen 14-dagen geen antwoord hebben gehad is het tijd om verdere actie te ondernemen. Dit kunt u in eerste instantie doen bij het keurmerk waarbij wij zijn aangesloten: Stichting Webshop Keurmerk ( https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/melden/). Mocht dit een niet bevredigend resultaat hebben kunt u uw geschil voorleggen aan de geschillencommissie (https://www.degeschillencommissie.nl/), hierbij is Stichting Webshop Keurmerk aangesloten.

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr

Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om het niet zover te laten komen maar het is goed om te weten dat er wel mogelijkheden zijn.

Meer leest u op Klachten

Werking webshop, Levertijden, verzendkosten en betaalmogelijkheden

Iedere webshop is net weer iets anders. Daarom hebben we voor u een beknopte handleiding geschreven waarin vermeld staat wat de stappen zijn die u moet doorlopen om een product in onze webshop te bestellen.

Klik hier voor deze handleiding waarin ook de kosten van het verzenden staan vermeld.

Klik hier voor de betaalmogelijkheden.

Vaak gestelde vragen en wetenswaardigheden

Vragen staat vrij. Sterker nog met uw vraag proberen we ook andere klanten te helpen. We verzamelen deze vragen in onze FAQ (Frequently Ask Questions)((Vaak Gestelde Vragen)). Staat uw vraag er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als een vraag en daarmee een onderwerp interessant genoeg is proberen we hier een Blog van te maken. 

Dus heeft u een nieuwe vraag, een onderwerp voor een blog of wellicht een blog geschreven? Meld het ons zodat we ook andere klanten hiermee kunnen helpen.